'Mijn missie is positieve seksuele vorming voor iedereen toegankelijk maken'

Randy is docent op een middelbare school.  Ze geeft lessen seksuele vorming (binnen het nieuwe vak Ontmoeten & Verbinden)  en Frans en verzorgt ook  gastlessen en workshops.

Daarnaast ontwikkelt ze lesmateriaal voor middelbare scholen rondom de thema’s relationele en seksuele vorming, en menstruatie. Zo heeft ze Tadoeboek gemaakt. Een interactieve lesmethode in de vorm van een doeboek. Haar werk kenmerkt zich doormiddel van  speelse tekeningen. 

Op haar Instagram-account @Proud2bfem deelt ze sekspositieve illustraties voorzien van eerlijke en educatieve informatie.

Ook illustreerde ze voor meerdere magazines en boeken, en is ze sinds enkele jaren actief lid van Stichting Seksueel Welzijn Nederland.

Of het nou gaat om gastlessen, lesmateriaal, illustraties of (educatieve-)werkvormen. Als het thema iets met inclusieve en positieve seksuele vorming te maken heeft, dan kan Randy zeker wat voor je betekenen.

Met mijn lessen, quotes en afbeeldingen die ik deel via Instagram  zet ik me in voor inclusieve en positieve seksuele vorming. En haal ik thema’s als seksualiteit, masturberen en menstruatie uit de taboesfeer door ze bespreekbaar te maken en te normaliseren. 

Ik sta altijd open voor samenwerking en verbetering, dus mocht je willen samen werken, me willen inhuren voor een gastles of gebruik willen maken van mijn lesmateriaal en of tekeningen? Neem dan contact op: 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Clitkundig worden? Check onze blog