Zoek mij                   
Een verhaal over de clitoris 

Omdat de anatomie van de clitoris, en de kennis over seksueel genot bij de vrouw ver achter ligt op die van het mannelijke geslacht en diens seksuele genot vind ik het belangrijk dat er meer aandacht komt voor inclusieve en seks-positieve seksuele vorming. Ik leerde zelf pas op mijn 37e hoe de clitoris er uit ziet in zijn totaliteit. Sindsdien probeer ik de clit in mijn tekeningen in het zonnetje te zetten. En heb ik workshops seksuele vorming gegeven waarin de clitoris veelvuldig aan bod kwam.

Maar ook speelt de clitoris de hoofdrol in mijn korte verhaal. Het verhaal heet 'Zoek mij'! En in dit verhaal staat de clitoris op en strijd voor meer zichtbaarheid en herkenning. 

Je vindt hier het hele verhaal (slide naar rechts om door 'het boek' te bladeren).  Voor nog meer achtergrond informatie, lees de blogposts op de site onder de 'Clit facts'. Of klik hier

Heb jij de Clit(sticker) al gevonden? 

'Zoek mij' kun je letterlijk én figuurlijk zien. Natuurlijk is het een uitnodiging om zelf op zoek te gaan naar de clitoris (bij jezelf of je partner) en haar de aandacht te geven die ze verdiend. Maar dat de clit overal 'op' zal staan is dus ook letterlijk. Want... je kunt haar zomaar tegen komen in de openbare ruimte.  

Kom je ook een clitsticker tegen?

Superleuk als je er een foto van maakt en hem deelt en @proud2bfem tagt op Insta ;)