Mignon Nusteling

Mignon Nusteling 

De laatste tijd dacht ik veel na over wie volg ik nu eigenlijk op Instagram, en waarom?  En @mignonnus volg ik al een paar jaar, en ik word altijd zo blij van haar verhalen op mijn tijdlijn.

 

Om te beginnen vind ik haar werk erg mooi, ik ben fan van haar werk op Studio Stout. Maar ik vind het vooral fantastisch hoe ze dagelijkse voorwerpen weergeeft waar een compleet verhaal achter zit.

Zo vertelde ze ooit een mooi verhaal over hoe de tompouce voor haar symbool staat voor persoonlijke groei. Dus nu denk ik sindsdien bij tompoucen aan Mignon, maar eigenlijk ook bij bevers, raketjes, clowns én natuurlijk Dordrecht. 

Ik vind het knap hoe ze kunst vertaald tot iets begrijpelijks en herkenbaars. Zo maakt ze kunst kaarten waarmee ze iedere maand met een afbeelding en een toegankelijke tekst een concept uitlegt. 

En door middel van kunst zet ze negatieve dingen om tot iets positiefs. Zo maakte ze ooit tegeltjes met daarop de negatieve reacties en opmerkingen die ze via social media had ontvangen.

Ik heb gewoon enorm veel van haar geleerd, of het nou over kunst, autisme, suppen, Dordrecht of bevers ging, het is altijd amusant en leerzaam. Dus daarom een shout out naar Mignon!!! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.