Vagina dialogen

De podcast Vagina Dialogen

Ik was al fan van hun boekje 'Kreatief met Kut' maar in de vakantie heb ik de podcast de Vagina Dialogen geluisterd. Echt fantastisch hoe de dames van 'Bureau vrouwenzaken' schaamteloos het gesprek voeren over 'all things vagina, vulva etc.' 

In deze Libelle podcast loodsen Marieke Voorsluijs, Anne-Marie Jung en Ellen Roggeveen  je door alles wat je maar wil weten over de vagina. Hun ultieme doel is om alles bespreekbaar te maken zonder schaamte.

En dat doen ze aan de hand van de Libelle vagina enquête en verschillende thema's. Zo gaat aflevering 3 'Vandaag is rood' bijvoorbeeld over menstruatie, maar zo is er ook een aflevering over geur 'Daar zit een luchtje aan' en een aflevering over seks 'Sekspoes'. In totaal zijn er 6 afleveringen, én er komt ook een tweede seizoen! :) 

En zo gezellig, het voelt bijna alsof je bij ze aan de keukentafel zitten. Met humor bespreken ze 'de actuele kutstand' en vertellen ze 'hoe ze erbij zitten'.

Over 'het schaamteschap' waar alle zinloze producten in de drogist te vinden zijn die ons het gevoel geven dat we ons moeten schamen als onze doos niet naar rozen ruikt. Maar ook het uiterlijk van de vulva komt aan bod.

En zelfs Ellen Laan van Seksueel Welzijn Nederland komt voorbij om wat uit te leggen over de clitoris. Je begrijpt, ik ben fan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.