Vlam magazine

Een prachtig magazine waarin alles met betrekking tot relaties, intimiteit en seksualiteit op een eerlijke manier tot z'n recht komt. 

Toen vorig jaar de eerste editie van Vlam magazine uit kwam was ik eigenlijk al direct fan. Want in dit magazine maken ze seksualiteit bespreekbaar op een prikkelende manier, en voor iedereen. 

Met steeds verschillende gastredacteuren maken ze alle onderwerpen bespreekbaar. Van menopauze, tot sexting, tot sextoys, tot swingen en bloot. Daarnaast ziet het hele magazine er ook nog eens enorm fancy uit, als een chique glossy, met mooie foto's en prachtige illustraties. 

Ik mocht meewerken aan de nieuwste editie!

Ik was dus ook enorm blij toen ik mocht meewerken aan de nieuwste editie van Vlam. In blad nummer 3 staat namelijk een artikel over de menopauze. En de illustraties die daarbij staan zij getekend door mij :)  

Het artikel 'De overgang, eitjes & feitjes' is geschreven door Anja van Woerdekom en Christel van der Horst. Het gaat over de lichamelijke en geestelijke ongemakken die zoal bij de overgang komen kijken. Maar in het artikel komen ook wat tips aan bod. En dat is enorm belangrijk, want echt serieus nemen we de overgang nog altijd niet.

En er wordt vaak wat lacherig gedaan over de klachten, maar de overgang is fysiek en mentaal een belangrijke fase in het leven van een vrouw. En er rust nog altijd een taboe op. Fijn dat dit artikel daarom aandacht besteedt aan de overgang. 

Vlam magazine verschijnt 4 keer per jaar en kun je online bestellen op vlammagazine.nl 

Vlam magazine verschijnt 4 keer per jaar en kun je online bestellen op vlammagazine.nl 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.